Presentatie Concept-Dorpsvisie Tijdens Bewonersavond in Tolbert

Delen op facebook
Delen op twitter
Delen op linkedin

Oldebert, Vereniging van Dorpsbelangen Tolbert houdt op woensdag 1 mei 2024 om 19.30 uur een bewonersavond in Dorpshuis CazemierBoerderij Hoofdstraat 27 Tolbert.

Tijdens de bewonersavond presenteert zij de opgestelde concept-Dorpsvisie voor Tolbert. Deze is onder andere opgesteld met behulp van de informatie uit de “keuken” tafelgesprekken die zijn gehouden. Uiteraard kunnen de aanwezigen tijdens deze avond reageren op de Dorpsvisie. De uiteindelijke Dorpsvisie wordt in het najaar van 2024 aangeboden aan de gemeente Westerkwartier.

Als u aanwezig wilt zijn op deze avond dan graag aanmelden via bestuur@oldebert.nl

Maximum aantal is 100 personen.
Aanmelding op volgorde van binnenkomst en vol = vol.

Drie vragen

Na een presentatie en toelichting van de Dorpsvisie, gaan we aan de hand van drie vragen in discussie met elkaar:

  1. Wat is voor u het belangrijkste speerpunt in de komende jaren op het gebied van de maatschappelijke ontwikkeling van het dorp? Denk dan aan zorg, onderwijs, verenigingsleven en Dorpshuis CazemierBoerderij.
  2. Wat is voor u het belangrijkste speerpunt in de komende jaren op het gebied van de verkeersveiligheid, recreatie en groen van het dorp?
  3. Wat is voor u het belangrijkste speerpunt in de komende jaren op het gebied van de ruimtelijke ontwikkeling van het dorp?Denk dan aan wonen, inrichting van uw straat, mobiliteit, energie, voorzieningen.


Neem alvast een kijkje

De concept Dorpsvisie kunt u medio april 2024 inzien op

Dorpsvisie – Oldebert