Prettige Kerstdagen En Alvast Een Gezond En Gelukkig Nieuwjaar!

Delen op facebook
Delen op twitter
Delen op linkedin

Beste Tolberters,

Het jaar 2020 zal door velen van ons als een vreemd en vervelend jaar worden ervaren. Covid-19 heeft ons behoorlijk in de greep gehouden en dit zal ook begin 2021 nog voelbaar zijn.

Veel families brengen de komende feestdagen door zonder hun dierbare(n). We wensen u allen daarbij sterkte! Ook de vele ondernemers die ernstig in hun nering zijn getroffen, wensen we veel sterkte toe en hopen dat 2021 voor jullie allen beter mag verlopen.

Toch willen we deze korte boodschap positief insteken, want het heeft ons doen beseffen dat o.a. thuiswerken, creatief boodschappen doen, afstand houden en met name het zorgen voor elkaar, ons ook veel heeft gebracht. De samenleving is weliswaar getroffen, maar niet verslagen en daarom zullen we met z’n allen proberen er in 2021 weer iets moois van te maken, ook al laat dat nog even op zich wachten.

De oud en nieuwjaarviering zal behoorlijk anders zijn dan in de voorgaande jaren, maar we hebben op dit moment geen andere keuze dan dit te accepteren. Daarom doen wij als bestuur van Oldebert een dringend beroep op jullie allen om van de komende oud en nieuwjaarviering toch een mooi moment te maken. Laten we er met elkaar voor zorgen dat vernielingen, brandjes en overlast achterwege blijven, zodat de zorg niet extra wordt belast en de ziekenhuisbedden worden bezet door mensen die deze echt nodig hebben.

Laten we positief blijven en elkaar helpen door deze moeilijke tijd heen te komen.

Wij als dorpsvereniging staan ook in 2021 voor alle Tolberters klaar om het wonen, werken, recreëren, sporten en de leefbaarheid in ons mooie dorp, op hoog niveau te houden of te brengen. U kunt daarom bij ons uw vragen kwijt op:

bestuur@oldebert.nl

Wij wensen u allen:

Prettige Kerstdagen en alvast een gezond en gelukkig Nieuwjaar!