Uitnodiging feestelijke receptie

Delen op facebook
Delen op twitter
Delen op linkedin

Op 2 november 2021 bestaat Oldebert, vereniging van dorpsbelangen Tolbert precies 100 jaar.

Graag nodigen wij onze leden, Tolberter organisaties/verenigingen/stichtingen en overige belangstellenden uit voor een feestelijke receptie, te houden op dinsdag 2 november 2021 vanaf 19.30 uur in de CazemierBoerderij, Hoofdstraat 27 te Tolbert, met een kort programma dat om 20.00 uur begint.

Er zijn enkele sprekers, onder meer namens Oldebert en de gemeente Westerkwartier. Daarnaast worden filmfragmenten over de historie van Oldebert en het dorp Tolbert vertoond. Aansluitend is er een gezellig samenzijn onder het genot van een muziekje, drankje en een hapje.
Uw aanwezigheid wordt zeer op prijs gesteld. Wij moeten ons wat het aantal bezoekers en het zo nodig tonen van uw coronatestbewijs (vaccinatiebewijs of negatieve coronatest) houden aan de dan geldende maatregelen van de overheid. Dit betekent dat we u vriendelijk verzoeken om voor donderdag 28 oktober 2021 aan te geven of u komt en met hoeveel personen.

Dat kan door u aan te melden via onze website of door een mail te sturen naar receptie@oldebert.nl, onder vermelding van uw naam/namen (en het aantal personen). Telefonische opgave is tot 28 oktober mogelijk ’s avonds tussen 19.00 en 20.00 uur bij secretaris Fokke Dijkstra, telefoon 06-12 12 21 66 of voorzitter Bonne de Boer, telefoon 06-55 33 53 86.

Raadpleeg te zijner tijd eventueel onze website voor de dan voorgeschreven richtlijnen.

Wij verheugen ons er op u op 2 november op onze feestelijke bijeenkomst te begroeten!