Wandelen Door Tolbert

Delen op facebook
Delen op twitter
Delen op linkedin

Bij een wandeling van één van onze bestuursleden waren er een paar opmerkelijke situaties die opvielen. Bij een aantal trottoirs stonden verkeersborden en lantaarnpalen midden op het trottoir. Voor iemand die nog goed ter been is levert dit geen problemen op.

Met een rollator of scootmobiel is het echter een groot probleem.

Toevalligerwijs had Oldebert 3 dagen later overleg met de wethouder van de gemeente Westerkwartier om de problemen in Tolbert te bespreken.
Aan de hand van de gemaakte en naar de wethouder gemailde foto’s waren de problemen voor een ieder duidelijk.

Nog tijdens het genoemde overleg zijn de verkeersborden verplaatst, dat was super snel geregeld dankzij Oldebert. Nu nog de lantaarnpalen.

Hieruit blijkt maar weer eens dat een sterk en goed functionerend Oldebert belangrijk is voor het wel en wee van ons dorp.

Mocht u ook problemen of misstanden vaststellen meld dit dan aan Oldebert en het wordt in het halfjaarlijks overleg met de gemeente ter sprake gebracht. Mocht de oplossing niet kunnen wachten dan wordt een extra overleg ingeplant om het met de gemeente te bespreken.

Mail uw problemen naar bestuur@oldebert.nl, of schrijf naar Oldebert, vereniging van dorpsbelangen Tolbert, ’t Kret 2a 9356 TE Tolbert, maar u kunt ook contact opnemen met een van de bestuursleden.

Bent u nog geen lid ? Wordt dan nu lid van het in 2021 honderd jaar bestaande Oldebert en vier het eeuwfeest met ons mee als lid. Aanmelden kan via onze website.

Klik op de afbeelding voor een vergroting.